De Theaterbrug
Drama als middel.

Dramatherapie in een groep.

'Dit ben ik!'

"Dit ben ik!" is een dramatherapeutische cursus voor volwassenen die minder positief over zichzelf denken. Zij tonen veel respect en waardering voor anderen, maar zijn niet zo aardig voor zichzelf. Dat mag anders! In deze 'evidence-based' cursus ervaar en leert u uzelf te waarderen op een realistische en positieve manier. De groep bestaat uit 4 deelnemers en komt gedurende 7 weken wekelijks bij elkaar. Mogelijkheid tot vergoeding , afhankelijk van uw zorgverzekeraar. 

Eventueel kunt u deze cursus ook individueel volgen bij "De Theaterbrug" .


Kosten "Dit ben ik" in de groep: € 225,00 

Kosten "Dit ben ik" individueel: € 480,=

Meldt u zich gerust aan voor de "Dit ben ik " groep. Indien er genoeg deelnemers zijn start de cursus op dinsdag of donderdag in overleg met de deelnemers. 

 

Locatie: Alver 77, Papendrecht

Wilt u zich aanmelden of heeft u een vraag? Vul het contactformulier in onder aan de pagina of bel: 06 26896721

'LEF! Speel je vrij'

Van je fouten kun je leren… zeggen ze. En gelijk hebben ze. Maar dat in het echte leven te durven toepassen is een ander verhaal. Hoeveel energie en tijd gaat verloren aan “het goed moeten doen”?

In deze menselijke cursus krijgt u gelegenheid om uw (on)handigheid, uw (on)bedachtzaamheid, uw (on)gewoonheid, uw (slimme)simpelheid, uw (originele)saaiheid……..kortom uw falen te verdragen en uw gewone bijzondere zelf ontdekken in een groep met gewone bijzondere anderen. Dat gebeurt door ‘gewoon’ mee te doen met allerlei oefeningen, spelen, wedstrijdjes en creatief dramatische spelvormen.  En in al dat ‘doen’ kun u uw eigen mogelijkheden, voorkeuren, spontaniteit, speelsheid, originaliteit en eigenheid ontdekken. En dat is reuze spannend, reuze leuk, en reuze helpend om je iets vrijer in het echte leven te gaan voelen.

Meld je aan voor een aantal plezierige avonden, die gelijk ook uw zelfvertrouwen doen groeien.


Kosten: € 130,00

Bij voldoende deelnemers zal de groep starten. 
 

Locatie: Energiehuis, Noordendijk 148, 3311 RR Dordrecht.

Wilt u zich aanmelden of heeft u een vraag? Vul het contactformulier in onder aan de pagina of bel: 06 26896721'Het Expressie Lab'

Vrijer worden in de omgang met anderen. Wat lekker zou dat zijn! In het 'echt' is dat lastig, maar bij Het Expressie Lab kunt u experimenteren, uitproberen, uzelf uitdagen, uw grenzen verleggen in een prettige oefenomgeving. Gewoon proberen en zelf leren wat u kunt en wat niet. Van wegwaaien... naar... stevig in uw schoenen staan! Van met een mond vol tanden... naar... in de spotlights durven staan!


Met behulp van theateroefeningen groeit u spelenderwijs in eigenwaarde, authenticiteit en zichtbaarheid wat het sociaal functioneren ten goede komt. Een vrolijke investering in uzelf! De groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers en wordt wekelijks aangeboden in het Energiehuis in Dordrecht. 


Kosten: € 325,00

Momenteel draait de cursus, maar mocht u interesse hebben, meld uzelf gerust aan, want

bij voldoende deelnemers start op woensdagavond  25 maart 2020  een nieuw "Expressie Lab".

Locatie: Energiehuis, Noordendijk 148, 3311 RR Dordrecht.

Wilt u zich aanmelden of heeft u een vraag? Vul het contactformulier in onder aan de pagina of bel: 06 26896721

'Grenzen...' 

Hoe zeg ik "nee" zonder de ander te kwetsen? Als ik het kan, móet het toch? En als ik het niet kan, eigenlijk toch ook? Schuldgevoelens, overbelast, dreigende burn-out? Herkent u dit? Kom op ontdekkingstocht in de grenzengroep van "De Theaterbrug". Ervaren, oefenen, woorden voelen, woorden vinden en vindt ruimte voor uzelf. De grenzengroep is een kleine groep van 4 personen die wekelijks bij elkaar komt gedurende 5 weken. 


Kosten: € 130,00

U kunt bij interesse uzelf via het contactformulier aanmelden, dan krijgt u bericht wanneer deze cursus start. 
 

Locatie: Alver 77, Papendrecht

Wilt u zich aanmelden of heeft u een vraag? Vul het contactformulier in onder aan de pagina of bel: 06 26896721